Boodschap van de Engelen Prikkelig of Speels – Zelfacceptatie is een manier om je leven te veranderen – Wakkere mensen (2024)

Boodschap van de Engelen Prikkelig of Speels – Zelfacceptatie is een manier om je leven te veranderen – Wakkere mensen (1)

Boodschap van de Engelen Prikkelig of Speels – Zelfacceptatie is een manier om je leven te veranderen

Kanaal: Ann Albers – 26 mei 2024

Mijn lieve vrienden, we houden heel veel van jullie.

Er is niemand onder jullie die niet geliefd is in de hemel. Jullie als moedige zielen die de onzichtbare liefde uitbreiden naar een fysieke vorm. Wij bekritiseren of veroordelen je nooit. We vertellen je nooit dat je gevoelens ‘verkeerd’ zijn. Jullie werken allemaal heel ijverig op jullie aarde om meer liefde in jullie leven en dat van de mensen om jullie heen te brengen. Wij zien jullie alleen door de ogen van liefde en mededogen.

Velen van jullie zijn echter zo hard voor jezelf. Je hebt geleerd je gedachten over jezelf te baseren op de gedachten van anderen. Zelfs als er niemand anders in de buurt is, beoordeel je jezelf vaak op basis van de criteria die je hebt geleerd. Je hebt de ‘criteria’ geleerd die je tot een goed persoon, een waardig persoon of een acceptabel persoon ‘maken’.

Wij kunnen dit met zekerheid zeggen:

Jullie zijn allemaal goede zielen, zelfs op die momenten dat je het vergeet.

Jullie zijn allemaal liefde waard. Dat is niet iets wat je verdient. Dat is iets wat jij bent.

Jullie zijn allemaal oké zoals jullie zijn, ongeacht wie je wel of niet behaagt, hoe je eruit ziet, denkt, handelt of je gedraagt. Er zullen altijd mensen zijn die het ‘beter’ doen en mensen die het ‘slechter’ doen.

Dit, geliefden, zijn feiten die door iedereen in de hemel worden aanvaard. Wanneer je in het licht van het Goddelijke leeft, besef je dat de criteria die mensen elkaar opleggen oppervlakkig, grillig en onnodig zijn. Het is jouw aard om lief te hebben, niet om te oordelen.

Je accepteerde jezelf zonder voorwaarden totdat je anders leerde. Als kind keek je verwonderd naar je lichaam. Je was trots op je kleinste prestaties. Je werd boos als je geen liefde ontving, omdat je wist dat je het verdiende. In de loop van de tijd, toen je zag hoe anderen zichzelf beoordeelden en bekritiseerden en voelde dat anderen jou beoordeelden en bekritiseerden, begon je jezelf te beoordelen en te bekritiseren.

We begrijpen waarom, dierbaren, maar zelfkritiek en zelfoordeel zijn zowel onnodig als onnatuurlijk.

Kun je je voorstellen dat je wakker wordt en in de spiegel kijkt door de ogen van je ziel? Je ziet misschien rimpels of wallen onder je ogen, maar je accepteert ze net zo zeker als je de prachtige knoestige takken van een volwassen boom accepteert en zelfs waardeert.

Kun je je voorstellen dat je jezelf betrapt op een zogenaamde fout en viert dat je een gebied zag waarin je kon groeien? Je zou als die perfecte planten zijn die sterker worden als ze naar het licht reiken elke keer dat ze tegen een rots in de grond botsen.

Kun je je voorstellen dat je luistert naar iemand die zijn mening over jou deelt en die alleen maar als zodanig ziet: zijn mening? Je zou compassie hebben voor mensen die de behoefte voelen om hun pijn met je te delen in de vorm van kritiek, en je zou degenen vieren die wijs genoeg zijn om zich op jouw licht te concentreren.

Als je regelmatig zelfacceptatie zou kunnen beoefenen, zou je de hemel op aarde gaan ervaren. Je zou degenen in je leven gaan aantrekken die van je houden en je accepteren zoals je bent. Je zou openstaan voor al het goede waar je om vraagt.

Begin vandaag nog, dierbaren. Betrap jezelf wanneer je jezelf beoordeelt of bekritiseert, en verander het. Praat tegen jezelf zoals je tegen je dierbaarste vriend zou praten. Net zo zeker als je zelfoordeel hebt geleerd, kun je zelfacceptatie leren, keuze voor keuze. Als je moe bent, rust dan uit. Als je gepassioneerd bent, jaag dan je dromen na. Als je troost nodig hebt, wikkel dan een deken om je heen, geef jezelf een knuffel en drink een kopje thee.

Je denkt misschien niet dat zoiets simpels als zelfacceptatie diepgaande veranderingen in je leven kan veroorzaken, maar dat kan wel. Oude wrok verdwijnt, de lasten zullen verlichten en de gezondheid kan zelfs verbeteren. Je relaties zullen dieper authentiek worden.

Eer het Goddelijke binnenin, dierbaren, in plaats van anderen tot jouw God te maken. Op een gegeven moment ben je wie je bent, en dat is oké. Je bent altijd goed, altijd liefde waard, en altijd oké omdat je precies bent wie je bent.

God Zegene jullie!

Wij houden heel veel van je.

De engelen

Kanaal: Ann Albers

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

Boodschap van de Engelen Prikkelig of Speels – Zelfacceptatie is een manier om je leven te veranderen – Wakkere mensen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6571

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.