Sevenaerschool (Nieuwehorne) | Scholen op de kaart (2024)

Schoterlandseweg 103 8414 LR Nieuwehorne

Sevenaerschool (Nieuwehorne) | Scholen op de kaart (1)
  • Basisonderwijs
  • Openbaar
  • 88 leerlingen
  • Download de Schoolgids

In het kort

Toelichting van de school

Welkomop de informatiepagina's van obs de Sevenaerschool!

Deze site geeft u een beeld van onze school, inzicht in de resultatenen beschrijft hoe wij ons beleid invulling geven. Voor een groot deel worden deze gegevensautomatisch gegenereerd vanuit DUO, maar uiteraard hebben we dit zelf ook aangevuld.

Wij hebben daarbij ons best gedaan om op deze site deinformatie over onze school zo duidelijk mogelijk te vermelden, maar mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

U kunt voor meer informatieook kijken op onze website www.sevenaer.nl

Met vriendelijke groet,

Het team van de Sevenaerschool

Missie en visie

  • Wat is de missie en visie van deze school?

    De Sevenaerschool; Dé plek om samen te groeien!

    De Sevenaerschool is een ontmoetingsplek: open en welkom voor iedereen. Het is de plek waar we kennis overdragen en kinderen laten groeien in een veilige vertrouwde sfeer. Op deze plek zien wij ieder kind!

    De kinderen en collega's hebben oog voor elkaar. Ons team van gedreven professionals is een krachtige combinatie van ervaring en kennis. Samen zorgen we voor een duidelijk, vriendelijk, veelzijdig en veilig pedagogisch groei-klimaat.

    De kinderen krijgen les in combinatiegroepen, waarbij een aantal momenten op een dag gezamenlijk wordt gewerkt. Op verschillende tijdstippen van de dag krijgt elke groep een eigen aanbod. Bij technisch - en begrijpend lezen werken we vanaf groep 4 met verschillende niveaugroepen. Zo bieden wij onderwijs op maat aan.

    Met de methode Kwink ontwikkelen kinderen hun sociale emotionele vaardigheden. Wanneer kinderen emotioneel in balans zijn, leidt dit, in combinatie met goed klassenmanagement, tot groei op alle vakgebieden.

    Alle kinderen hebben een maatje op school, waar ze regelmatig activiteiten mee doen zoals bijvoorbeeld knutselen. De kinderen krijgen naast gymnastiek ook drama- en muzieklessen en vanaf groep 5 Humanistisch Vormings Onderwijs en Godsdienstig Vormings Onderwijs. Deze lessen worden verzorgd door vakdocenten.

    Zo groeien de kinderen op de Sevenaerschool met hun hoofd, hart en handen!

    samen | veilig & vertrouwen | groeien

    De kernwaarden van De Sevenaerschool zijn samen, veilig & vertrouwen en groeien.

    Onder samen verstaan we betrokkenheid, inlevend vermogen, relatie, vriendschap, samen werken en samen zijn.

    Veilig & vertrouwen zijn terug te zien in de woorden duidelijk, eerlijk, hulpvaardig, respectvol, verantwoordelijk en verbindend.

    Bloeien, creatief, humor, open, doelgericht, enthousiast, plezier en motivatie zijn begrippen die passen bij groei.

    De driehoek kind, ouders en school vinden wij essentieel. Ouderbetrokkenheid staat bij ons daarom ook hoog in het vaandel.

  • Op welke manier geeft deze school invulling aan de identiteit?

    Het openbaar onderwijs is van en voor de samenleving. Met de kernwaarden?gelijkwaardigheid,?vrijheid?en?ontmoeting?als stevige basis.?

    Onze openbare school is een oefenplaats voor democratische vaardigheden en dé ontmoetingsplaats bij uitstek. Iedereen is er welkom. Hier komen verhalen uit de hele democratische samenleving samen – de samenleving in het klein.Op de openbare school is iedereen evenveel waard en heeft iedereen gelijke kansen. Diversiteit verrijkt, verbreedt, verdiept en inspireert!

    Burgerschap

    Elke school van Ambion leert kinderen om bij te dragen aan onze samenleving. Kinderen zijn wereldburgers in de dop. Om op een constructieve en vreedzame manier samen te kunnen leven is het nodig dat kinderen de spelregels van de samenleving kennen en delen.

    Op onze school geven we op verschillende manieren invulling aan burgerschapsonderwijs. Binnen wereldoriëntatie doen leerlingen kennis op over democratie, de rechtstaat en grondrechten.

    Met de methode Kwink werken we met de leerlingen aan sociale en maatschappelijke competenties. De minimaatschappij die de school is, biedt de leerlingen de kans om actief te oefenen met de basiswaarden van burgerschap (vrijheid, gelijkwaardigheid en solidariteit) en zich deze eigen te maken.

    Leerkrachten begeleiden de leerlingen bij hun ontwikkeling tot zelfstandige, verdraagzame en verantwoordelijke individuen. Dit proces monitoren we op de volgende manieren: Via de vragenlijst Cito Leerling in Beeld en via de vragenlijsten van Vensters en Burgerschapsmeten.

    In de schoolgids leest u op verschillende plekken meer over burgerschap in hoofdstuk 5.4 Sociale ontwikkeling. Verder heeft elke school een document ‘Burgerschap’ waarin het burgerschapsonderwijs op de school en de wettelijke kaders staan. Dit document is op school op te vragen.

    Fries

    Net als onderwijs in Nederlands heeft onderwijs in Fries een maatschappelijke functie. Taal (gesproken en geschreven) is van belang bij het verwerven en uitwisselen van informatie. Onderwijs in het Fries heeft ook een sociale en culturele functie. Kinderen worden vertrouwd met het leren zich uit te drukken in de taal die in de provincie, de regio, de plaats, de buurt en het gezin in informele en formele situaties gebruikt wordt. Daarmee nemen zij ook deel aan de cultuur van de eigen streek, voor zover die samenhangt met het gebruik van het Fries. Uiterlijk in het jaar 2030 moet het (vak) Fries op alle scholen voor primair en voortgezet onderwijs op voldoende niveau worden aangeboden. Om het niveau van iedere school te bepalen zijn er voor het basisonderwijs zeven profielen opgesteld, van A tot en met G. Een school met profiel A voldoet aan alle eisen voor het Fries onderwijs. Een school met profiel G staat nog aan het begin. Onze school heeft profiel B, dit betekent dat er een positieve houding is ten aanzien van het Fries en het aanbod luisteren, taalbeschouwing, spreken en lezen voldoende is.

    Samen met een skoalstiper werken we aan het versterken van het aanbod Frysk voor onze leerlingen. Momenteel werken we met Spoar 8 aan de domeinen luisteren, spreken, lezen en schrijven, om dit nog meer te versterken. De volgende stap is hoe we het schrijven kunnen aanbieden aan onze leerlingen.

    Informeel wordt er Fries gesproken als het kan.

    https://http:taalplan.frl/taalplan-nl/primair-onderwijs/

Kenmerken van de school

  • Groei
  • Veiligheid
  • Vertrouwen
  • Samen
  • Kunst en cultuur

Hoeveel leerlingen zitten op deze school?

Toelichting van de school

Op de teldatum 1 februari 2023 stonden er 92 leerlingen op de Sevenaerschool ingeschreven De verwachting is dat het aantal leerlingen de komende jaren stabiliseert.

Weergave aantal leerlingen

Leerlingen
88
Landelijk gemiddelde
214

Verdeling naar leerjaar en leeftijd

Verdeling naar leerjaar en leeftijd toont hoe de leerlingen op deze school zijn verdeeld naar leerjaar en naar leeftijd. Ook wordt de verdeling van de leerlingen vergeleken met de verdeling van de leerlingen op een vergelijkbare school.

Weergave Aantal leerlingen, verdeling naar leerjaar en leeftijd

Schooltijden en opvang

Toelichting van de school

Met ingang van het schooljaar 2014-2015 is op onze school het continurooster ingevoerd. Daarbij is gekozen voor het 5 gelijke dagen-model. Tussen de middag eten de kinderen met hun groep en met hun leerkracht in het eigen lokaal. Er wordt van de ouders geen bijdrage gevraagd.

Veelgestelde vragen

  • Alles wat je wilt weten over de opvang:

    Hoe wordt opvang geregeld?

    Opvang voor schooltijd
    • Er is geen opvang
    Tussenschoolse opvang
    • Door leerkracht/team
    Opvang na schooltijd
    • Er is geen opvang

    Waar vindt de opvang plaats?

    Opvang voor schooltijd
    Er is geen opvang
    Tussenschoolse opvang
    In het schoolgebouw
    Opvang na schooltijd
    Er is geen opvang

    Zijn er kosten voor de ouders?

    Opvang voor schooltijd
    Er is geen opvang
    Tussenschoolse opvang
    Nee
    Opvang na schooltijd
    Er is geen opvang
  • Wanneer zijn de vrije dagen en schoolvakanties?

    VanTot en met
    Flaeijelfeest; 12 uur vrij27-09-202427-09-2024
    Herfstvakantie26-10-202403-11-2024
    Vrijdag vanaf 12.00 uur20-12-202420-12-2024
    Kerstvakantie21-12-202405-01-2025
    Voorjaarsvakantie15-02-202523-02-2025
    Meivakantie18-04-202505-05-2025
    Hemelvaart29-05-202530-05-2025
    Pinksteren09-06-202509-06-2025
    Calimiteitendag11-07-202511-07-2025
    Zomervakantie12-07-202524-08-2025
  • Is er opvang tijdens vrije dagen en schoolvakanties?

    Nee

    Toelichting

    Kinderen die op de Sevenaerschool zitten gaan na schooltijd naar huis, naar gastouders of naar de kinderopvang van Kinderwoud, De Lytse Sinnestrieltsjes of It Hummelhûs.
  • Wie is op welke momenten bereikbaar?

    DagenTijden
    Directeurdinsdag, woensdag en vrijdagIn te plannen
    IB-erdinsdag of woensdagIn te plannen
    LeerkrachtenWerkdagenNa schooltijd
    Toelichting van de school
    Wanneer u iets wilt bespreken met de leerkracht, plannen we dat het liefst na schooltijd, voor schooltijd is niet een handig moment. U kunt een afspraak maken door te mailen naar de leerkracht, IB-er of directeur of na kwart over twee te bellen/aan te spreken of door een berichtje via Parro te sturen.
Weergave Schooltijden en opvang

Welk rooster hanteert deze school?

Vijf gelijke dagen model

vijf identieke schooldagen zonder vrije middag

Anders, namelijk:

5 gelijke dagen voor de groepen 2 t/m 8; groep 1 is op vrijdag vrij.

Opmerkingen bij het rooster
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Handige informatie

  • Op welke manier worden ouders betrokken bij deze school?

    Wij vinden het belangrijk dat ouders betrokken zijn bij het wel en wee van hun kind op school. Een kind zal zich beter thuis voelen op school, wanneer zijn ouders goed contact hebben met de school, weten wat er dagelijks gebeurd, er thuis over school wordt gesproken en er rekening mee wordt gehouden.

    Wij hechten veel waarde aan een goed contact met de ouders en vinden het dan ook heel prettig wanneer we goed op de hoogte zijn van zaken die belangrijk voor ons kunnen zijn. Ouders kunnen ons altijd contact zoeken met iemand van school, liefst zoveel mogelijk buiten lestijden. Ouders kunnen ook van ons verwachten dat wij contact opnemen als daar aanleiding toe is.

    We willenonze ouders dan ook zoveel mogelijk betrekken bij de school.Naast de gebruikelijke oudergeledingen, zoals Medezeggenschapsraad en Oudervereniging gebeurt dat ook door ouders te vragen om te assisteren bij diverse activiteiten.

  • Op welke manier informeert deze school de ouders?

    Alle ouders hebben een account voor het ouderportaal van 'Parro'. In dit ouderportaal worden nieuwsberichten en foto's geplaatst en staat een agenda voor het hele jaar. Deze wordt zo nodig aangevuld gedurende het schooljaar. Aan het begin van het jaar krijgt ieder gezin een mini-schoolgids, waarin de belangrijkste data en wetenswaardigheden staan vermeld.

    We maken in beperkte mate gebruik van Facebook. Hierop zijn geen kinderen herkenbaar te zien. Op onze website is informatie te vinden over de Sevenaerschool voor (toekomstige) ouders/verzorgers. Bij inschrijving en aan het begin van het schooljaar wordt via het ouderportaal gevraagd via welke media foto's van kinderen mogen worden verspreid.

    Daarnaast is er aan het begin van het jaar een informatiemiddag waarbij kinderen vertellen hoe er in de groep wordt gewerkt, de leerkracht is hierbij ook aanwezig om korte vragen te beantwoorden.

    Bij de start van het schooljaar is er een ronde kennismakingsgesprekken. Wanneer kinderen bij een nieuwe leerkracht zitten kunnen zij zich hiervoor inschrijven, om kennis te maken met de leerkracht. Ook kunnen ouders nog bijzonderheden van hun zoon/dochter doorgeven die ze graag kwijt willen. Daarnaast zijn er in november, februari en juni nog drie rondes oudergesprekken. Tijdens deze gesprekken wordt de voortgang van de kinderen op sociaal, emotioneel en cognitief gebied besproken. In februari en juni worden de CITO-toetsen van het leerlingvolgsysteem ook besproken. De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen bij deze gesprekken aanschuiven.

    In het ouderportaal is een agendamodule opgenomen voor het opgeven voor de oudergesprekken. Uiteraard kunnen er gedurende het schooljaar gesprekken plaatsvinden wanneer ouders of leerkrachten dat nodig vinden.

    Protocol handelswijze van de school bij gescheiden ouders

    Het protocol “Handelswijze van de school bij gescheiden ouders” is via deze link te lezen:Protocol handelswijze van de school bij gescheiden ouders

  • Hoe kunnen ouders meedenken en -praten over het beleid?

    Ouders praten mee via:

    • Oudervereniging
    • Medezeggenschapsraad
  • Wat is de klachtenregeling?

    Elke school heeft een klachtenregeling voor ouders en personeel. Hierin staat hoe de school met klachten omgaat. Scholen proberen klachten zo veel mogelijk zelf op te lossen.

    Informatie over de klachtenregeling binnen Ambion vindt u door op de volgende link te klikken: Klachten. Hier is ook een animatie over de klachtenregeling te bekijken.

    Bespreek uw klacht altijd eerst met degene die er direct bij betrokken is. Lukt het niet er samen uit te komen, vraag dan de directie van de school eventueel om te bemiddelen. Als dit niet afdoende is, dan kunt u het schoolbestuur schriftelijk benaderen door een e-mail te sturen naar info@ambion.nl. Biedt dit geen oplossing, dan kunt u een officiële klacht indienen bij de klachtencommissie van de school.

  • Bij welke activiteiten werkt de school samen met ouders?

    Ouderinzet gebeurt op verschillende manieren. Uiteraard is er op onze school een oudergeleding van de Medezeggenschapsraad (MR), die regelmatig metde teamgeleding vergadert, maar daarnaast is er ook een Oudervereniging (OV) actief. De OV bestaat uit verschillende werkgroepen bijvoorbeeld verkeer, pleininrichting, hoofdluis, en goede doelen etc. Regelmatig is er overlegtussen die geledingen onderling.

    Gedurende het schooljaar doen we regelmatig een beroep op de ouders, bijvoorbeeld bij het vervoer van de kinderen naar een excursie, voor hulp bij klusavonden en het begeleiden van activiteiten. Ouders zijn uiteraard van harte welkom bij specifieke schoolse activiteiten.

  • Wat is de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage?

    €25,00

    Wat wordt met dat geld gedaan?

    • Kerst
    • Sinterklaas
    • Excursies
    • Specifieke gebeurtenissen (o.a. de laatste schooldag)

    Zijn er overige vrijwillige schoolkosten?

    Ja

    Wat wordt daarmee betaald?

    Aan het begin van het schooljaar gaat groep 1 t/m 6 op schoolreis, groep 7/8 heeft aan het eind een meerdaags schoolkamp. Voor de schoolreisjes en voor het schoolkamp wordt ook van de ouders een bijdrage gevraagd. Die bijdrage is afhankelijk van de daadwerkelijke kosten en wisselt derhalve per jaar. De kosten hiervoor worden via het ouderportaal meegedeeld. De OV int voor ons deze bijdragen.

    Als het betalen van een schoolreis problemen oplevert, kunnen de ouders contact opnemen met de directeur, Nynke de Blaauw. Eventueel kan dan gebruikt worden gemaakt van Stichting Leergeld. Ieder kind doet mee aan alle extra activiteiten die we organiseren, ook als ouders niet hebben betaald.

    Extra informatie over ouderbijdrage

    Financiële bijdrage van derden

    Sponsoring is mogelijk. De uitgangspunten voor dit sponsorbeleid vinden hun basis in het Convenant ‘Scholen voor primair en voortgezet onderwijs en sponsoring’ zoals deze is gesloten tussen de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap en alle landelijke onderwijsorganisaties van besturen, personeel, ouders en leerlingen.???

    Beleidsuitgangspunten:??

    • Sponsoring?mag geen enkel beleid van de school in gevaar brengen;
    • Sponsoring?mag niet in strijd zijn met de doelstellingen van de school;?
    • De?betrokken school mag niet afhankelijk worden van sponsoring.?

    De volledige tekst van het convenant is na te lezen viahttps://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2020/02/11/bijlage-sponsorconvenant-2020-2022.

  • Hoe melden ouders hun kind ziek of afwezig?

    Over schoolverzuim

    Scholen zijn verplicht ongeoorloofd schoolverzuim te melden bij de leerplichtambtenaar. Soms kan het zijn dat een leerling niet naar school kan gaan en er sprake is van geoorloofd schoolverzuim. Op de website van de Rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl) staat uitgelegd hoe en wanneer er sprake is van geoorloofd verzuim.

    Voorwaarden voor geoorloofd schoolverzuim
    • bij ziekte moet de directeur dit op tijd horen;
    • bij een verplichting vanuit een geloofsovertuiging moet de ouder/voogd de directeur van tevoren informeren;
    • voor afwezigheid wegens een huwelijk of uitvaart moet de directeur vooraf toestemming geven.

    Is het niet mogelijk op vakantie te gaan tijdens de schoolvakanties? Dan kunt u bij de schoolleiding toestemming vragen voor schoolverlof buiten de schoolvakanties.

    Hoe melden ouders hun kind ziek?

    Ziekmelden is mogelijk door op de dag van ziekte tussen 8.00 - 8.30 uur de school te bellen.

    Hoe vragen ouders verlof aan voor hun kind?

    Verlof

    Voor de aanvraag van verlof moet een formulier ingevuld worden. Dit formulier kan opgehaald worden in de directiekamer en staat online op de website van de school bij “Onze school” => Documenten => Formulier vrij vragen.

    Vrijstelling

    Op een gemotiveerd verzoek van ouders kan door het bevoegd gezag een individuele vrijstelling van in de schoolgids genoemde activiteiten worden verleend. Deze bevoegdheid is gedelegeerd aan de directeur van de school. Een vrijgestelde leerling kan niet naar huis worden gestuurd, maar krijgt op school andere activiteiten aangeboden. Bij vrijstelling wordt dit doorgegeven aan de inspectie van onderwijs.

    Vrijstelling kan worden verleend voor het volgen van godsdienst- of levensbeschouwelijk onderwijs, lichamelijke opvoeding, in het activiteitenplan geplande evenementen.

  • Wat is het toelatingsbeleid?

    Als u geïnteresseerd bent in onze school kunt u altijd telefonisch, via de website of via e-mail een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek en rondleiding door de school. De directeur, Nynke de Blaauw, zal dan vertellen waar de school voor staat en uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen en een indruk van de school te krijgen.

    Na dit gesprek kunt u uw kind aanmelden. U ontvangt dan een link naar een digitaal aanmeldformulier en kunt vervolgens via de website van de Sevenaerschool alle benodigde gegevens doorgeven.

    Wenperiode

    Wanneer kinderen aangemeld zijn neemt de leerkracht van de groep contact met u op om af te spreken wanneer uw zoon/dochter kan komen proefdraaien, wordt er informatie gegeven over de wenperiode en eerste schooldag. Dit zijn twee of drie momenten voorafgaand aan de start op onze school.

    Zorgplicht

    Passend onderwijs legt de zorgplicht bij de school. Dit is wettelijk geregeld. Als school zijn wij verantwoordelijk om alle leerlingen een passende onderwijsplek te bieden. Er zitten echter grenzen aan onze mogelijkheden. Deze grenzen worden bereikt als:

    * Er sprake is van verstoring van de rust en orde op school;

    * Er zorg en begeleiding nodig is die de school niet of ontoereikend kan bieden;

    * Als de begeleiding zoveel aandacht vereist, dat er sprake is van verstoring van het onderwijsproces van andere kinderen.

    In dergelijke situaties gaan wij samen met u als ouders een zorgvuldige afweging maken. De uitkomsten hiervan zijn afhankelijk van de onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van uw kind. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een andere reguliere basisschool of een school voor (speciaal) basisonderwijs.

    Het beleid over schorsing en verwijdering is te vinden via deze link:Beleid toelating, schorsing en verwijdering

  • Privacybeleid

    Ambion?vindt de privacy van leerlingen en medewerkers belangrijk. Daarom wordt gewerkt aan maatregelen die ervoor zorgen dat deze privacy zo goed mogelijk beschermd wordt. Naast het laten opstellen van een kloppend beleid betekent dit dat we afspraken maken met leveranciers. Ook werken we binnen de scholen?aan bewustwording.??

    Het?privacybeleid?is opgesteld en daarna ter instemming aangeboden aan de GMR. Het betreft hier de volgende?documenten:

    * Opgave verwerkte gegevens van leerlingen;

    * Privacyreglement voor leerlingen;

    * Social?media-reglement voor leerlingen.?

    Functionaris Gegevensbescherming?

    Iedere onderwijsstichting is verplicht een functionaris gegevensbescherming aan te stellen. Deze functionaris ziet toe op het naleven van het beleid en de bewustwording bij medewerkers. Voor?onze holding is ditFerencJacobs.???

    Heeft u vragen over de manier waarop wij met dit onderwerp omgaan? Dan kunt u een bericht sturen?naarprivacy@ambionholding.nl

    Documenten over de privacy zijn te vinden viaAmbion.nl=>'Actueel' =>'Documenten' onder het kopje Privacy/AVG.

Waar wonen de leerlingen van deze school?

In welk postcodegebied wonen de leerlingen van deze school?

PostcodegebiedAantal leerlingenPercentage
84145461,4%
8411910,2%
8413910,2%
841589,1%
845589,1%

Sociale veiligheid op deze school

Toelichting van de school

Onze school hanteert behalve een (algemeen) Schoolveiligheidsplan ook diverse protocollen, zoals een protocol Meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling, Schorsing en verwijdering enSocial Media. Deze documenten worden bovenschools door Ambion opgesteld en vastgesteld en binnen de scholen van Ambion gehanteerd.

Deze documenten staan op de website en zijn ook op school ter inzage aanwezig.

  • Schoolveiligheidsplan
  • Anti-pestprotocol
  • Meldcode Kindermishandeling en huiselijk geweld
  • 200622beleidschorsingenverwijderingversieschoolgids1 (pdf)
  • Welk anti-pestprogramma wordt gebruikt?

    Ons uitgangspunt is dat bij pesterijen iedereen wordt betrokken. Zodra wij zien en/of horen dat er gepest wordt, volgt er onmiddellijk actie van de leerkracht om dit te bespreken met de betrokkenen. We maken hierbij gebruik van onze methode voor Sociaal Emotioneel Leren van Kwink om sociale situaties gericht te oefenen om pesterijen te voorkomen.

    Ouders kunnen in eerste instantie altijd bij de leerkracht van hun kind terecht met vragen en/of opmerkingen over pesten. Komt u er samen niet uit, dan zijn onze interne begeleider, Gonnie van der Hoeff of de directeur, Nynke de Blaauw, het aanspreekpunt voor ouders.

  • Hoe toetst de school de sociale veiligheid?

    De school monitort de sociale en fysieke veiligheid met een vragenlijst afgenomen door/via: Enquêtetool van Vensters.

    Toelichting van de school

    Binnen het leerling-tevredenheidsonderzoek worden de leerlingen gericht bevraagd op het onderwerp sociale veiligheidsbeleving.

    Daarnaast wordt de veiligheidsbeleving gemonitord met ZIEN.

    Rondom het onderwerp schoolklimaat en veiligheid zijn op onze website bij 'Documenten' de volgende documenten te raadplegen:

    - Integraal veiligheidsplan;

    - Anti-pestprotocol;

    - Meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld;

    - Protocol sociale media;

    - Klachtenregeling.

    Het integraal veiligheidsbeleid van de school is via de directeur van de school op te vragen. In hoofdstuk 4 van dit document is ook het anti-pestprotocol van de school terug te vinden. Dit staat ook op de website bij Onze School => Documenten.

    Informatie over de Meldcode kindermishandeling en huislijk geweld is te vinden viahttp://https://www.veiligthuisfriesland.nl/ik-ben-professional/

  • Wie is de anti-pestcoördinator of vertrouwenspersoon?

    Anti-pestcoördinator

    Mevr. Akke de Vries

    Stuur een e-mail

    Vertrouwenspersoon

    Mevr. Gonnie van der Hoeff

    Stuur een e-mail

Sevenaerschool (Nieuwehorne) | Scholen op de kaart (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dan Stracke

Last Updated:

Views: 5496

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dan Stracke

Birthday: 1992-08-25

Address: 2253 Brown Springs, East Alla, OH 38634-0309

Phone: +398735162064

Job: Investor Government Associate

Hobby: Shopping, LARPing, Scrapbooking, Surfing, Slacklining, Dance, Glassblowing

Introduction: My name is Dan Stracke, I am a homely, gleaming, glamorous, inquisitive, homely, gorgeous, light person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.